Funplays

Funplays, tidigare känt som Busfabriken, uppmuntrar barn och ungdomar att vara aktiva genom lek och bus. Det sker i deras stora aktivitetscenter med trampoliner, rutschkanor, klätterställningar, bollhav och andra aktiviteter för barn i alla åldrar. Det stora aktivitetscentret är en färgglad lekplats för barn, där alla är välkomna att hoppa, skutta, glida och tävla - bland annat.

Det finns också ett café där man kan fylla på energinivåerna med mat, dryck och snacks när leken har gjort magen hungrig. Menyn erbjuder rätter för hela familjen som hamburgare, nachos, sallader, snacks, bakverk, svalkande drycker och kaffe från Espresso House.

Funplays motto är "Have Fun Be Active", och deras mål är att skapa en känsla av varaktig glädje och tillfredsställelse efter ett besök hos dem.

Säkerheten är naturligtvis viktig på Funplays, och kontinuerliga åtgärder vidtas för att säkerställa en trygg upplevelse för alla, stora som små. Alla måste bära särskilda strumpor, lekutrustningen inspekteras regelbundet av personal och leverantörer för att säkerställa kvaliteten, och lokalerna städas varje vecka. Men det viktigaste är ändå att ha roligt.

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.