Hotell Hudik - 15 % rabatt på boende

Hotell Hudik - 15 % rabatt på boende

Best Western Hotell Hudik är ett välrenommerat hotell som erbjuder en bekväm och avkopplande vistelse. Beläget i Hudiksvall, är hotellet perfekt för både affärsresenärer och turister som söker en bekväm bas för att utforska området.

Hotellet erbjuder moderna och välutrustade rum som är inrett med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. För de som söker avkoppling och träning finns det ett fitnesscenter, bastu och även en pool under sommarmånaderna tillgängliga på plats.
Gästerna kan börja dagen med en härlig frukostbuffé som erbjuder ett brett utbud av rätter för att tillfredsställa olika smaker och kostpreferenser.

Med sitt centrala läge har gästerna enkel tillgång till Hudiksvalls sevärdheter, shopping och restauranger. Det finns också vackra naturområden i närheten där man kan njuta av promenader eller andra utomhusaktiviteter.
Best Western Hotell Hudik erbjuder en välkomnande atmosfär, professionell service och bekväma faciliteter för en trevlig vistelse i Hudiksvall.

🏠 Norra Kyrkogatan 11, 824 30 Hudiksvall
📞 0650 541000

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militum Respons får du 15% rabatt på boendet på Hotel Best Western Hotell Hudik. Paketet inkluderar frukostbuffé.

    Fri avbokning fram till kl. 16 samma dag som ankomst.

    Bokning sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.- uppge kampanjkoden.

    Erbjudandet gäller t.om. den 30/9 2024.

15 %
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.