Hotel Kung Carl - 15 % rabatt på boende

Hotel Kung Carl - 15 % rabatt på boende

Välkommen till Hotel Kung Carl, ditt ultimata val för en lyxig och minnesvärd vistelse i hjärtat av staden. Med deras oslagbara kombination av elegans, bekvämlighet och förstklassig service kommer du att känna dig som en kung eller drottning under din vistelse hos dem.

Hotel Kung Carl erbjuder enastående boendemöjligheter i de stilfullt inredda rummen och sviterna. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda maximal komfort och avkoppling.

Restaurangen La Belle Epoque serverar utsökt mat med fokus på det franska köket. Du kan avnjuta en gastronomisk upplevelse i en elegant och avslappnad miljö. Efter middagen kan du koppla av i den mysiga baren La Cour, eller njuta av cocktails och mingla med andra gäster i deras Cocktailbar.

Hotel Kung Carl ligger beläget vid Stureplan perfekt för att utforska stadens sevärdheter och attraktioner. Med endast några minuters promenadavstånd till den bästa shoppingen, teatrar och Djurgården.

De strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra din vistelse hos dem minnesvärd. Deras dedikerade personal står alltid redo att hjälpa till och ge dig den bästa servicen. Boka din vistelse på Hotel Kung Carl idag och upplev en oöverträffad kombination av elegans, komfort och gästfrihet!

🏠 Birger Jarlsgatan 21, 111 87 Stockholm
📞 08-463 50 00

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Som medlem hos Militum Respons får du 15% rabatt på boendet på Hotel Kung Carl. Paketet inkluderar frukostbuffé.

    Fri avbokning fram till kl. 16 samma dag som ankomst.

    Boka på https://boka.kungcarl.se och ange kampanjkoden.

    Erbjudandet gäller t.om. den 30/9 2024.

15 %
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.