Miljöfiskbilen - Störst på svensk & vildfångad fisk

Miljöfiskbilen - Störst på svensk & vildfångad fisk

Miljöfiskbilen levererar vildfångad eller småskaligt svenskproducerad fisk. Den jobbar för att värna om svensk fiskeindustri och framhäver det svenska mathantverket från Kalix i norr till Skåne i söder. Svensk fisk när den är som bäst. 

Miljöfiskbilen.se erbjuder 250kr nykundsrabatt. Fyll frysen med kvalitetsfisk med fokus på vildfångad eller svensk småskaligt producerad sjömat. Vildlax från Kalix, Löjrom, Tonfisk, Räkor, Torsk, och Lax av restaurang kvalitet portionsförpackade redo att tinas och används när du behöver dem.

Deras mål är att saluföra fisk och skaldjur som är miljöcertifierad eller småskaligt producerad. De jobbar hela tiden för att hitta produkter som ska falla dig i smaken. Deras produktteam är på ständig jakt efter bra och nyttiga produkter av bästa kvalitet. 

När du beställer på hemsidan börjar du med att plocka ihop din varukorg. Sedan bestämmer du tid och dag för leverans och genom vår leverantörspartner får du SMS och uppdateringar om när budet kommer och lämnar din mat. Miljöfiskbilen når ca 80% av svenska hushåll då leverantörspartnern måste tillhandahålla frysleverans så att fryskedjan inte bryts. Du betalar via kort eller Klarna.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Miljöfiskbilen.se erbjuder 250kr nykundsrabatt på alla köp över 990 kr.

    Ange rabattkoden i kassan.

250 kr
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.