Personlig Tränare internationell licens

Personlig Tränare internationell licens

PT utbildning med nationell och internationell licens
Axelsons PT-utbildning är utformad för dig som har ett brinnande intresse för träning, och som vill hjälpa andra, motionärer såväl som elitidrottare. Utbildningen är godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA), Kroppsterapeuternas yrkesförbund samt Almega Friskvårdsföretagen. FRISK-licensen är numera ett krav för att kunna jobba på större träningskedjor som t.ex. SATS, Actic och Puls & Träning.

Ansökan och behörighet
Praktisk erfarenhet av fysisk träning är nödvändigt. Inga teoretiska förkunskaper krävs.
För att vara behörig ska du:
• Vara minst 18 år
• Gärna ha minst 1 års träningsvana
• Ha goda kunskaper i svenska (för att förstå studiematerial och föreläsningar)  

Intyg och Licens:
Axelsons PT Education är ackrediterad för den nationella PT-licensen Frisk där du efter avslutad utbildning skickar in ditt diplom för att automatiskt få din FRISK-licens. 
Utbildningen är även godkänd av EuropeActive Standards (fd EHFA) och ger självklart den internationella licensen EQF level 4 och medlemskap i EREPS.

Utbildningens omfattning
Utbildningen är upplagd på åtta veckoslut, ca 1 gång/månad (standard), alternativt fem veckor i rad (intensiv), ca 170 timmar är lärarledda och ca 300 timmar för instudering. Kontakta Axelsons PT-utbildning för att få hjälp med att hitta vad som passar just dig bäst! Läs mer om utbildningens innehåll här: https://www.pteducation.se/

Kostnader:
Ordinarie pris 66.125 kr inkl moms.
Pris genom Militärrabatt: 59.512,5 kr inkl moms (6612,5 kr rabatt) 

Se skolans hemsida för mer information om finansieringshjälp, ring Axelsons PT-utbildning på 073-236 35 52 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gilla erbjudandet

Rabattfakta

  • Ordinarie pris 66.125 kr inkl moms.
    Pris genom Militum Respons: 59.512,5 kr inkl moms - 6612,5 kr i militärrabatt på utbildningen till Personlig Tränare på Axelsons PT Education (gäller även paketen). Erbjudandet gäller i mån av plats. Ange rabattkoden i samband med bokning eller köp på webb.

10%
Kod är kopierad till klippbordet

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.