Grekiska Grill & Bar

Välkommen till Grekiska Grill & Bar, där grillen alltid är redo att förgylla din dag med läckra grekiska smaker! Här samlas både familjer och vänner för att njuta av härliga grillrätter och en genuin känsla av gemenskap.
 
De är stolta över sin historia som började med den första Grekiska-restaurangen i Södertälje på 90-talet och har sedan spridit sig till flera platser runt om i Sverige. Visionen är att erbjuda dig en smakupplevelse som tar dig på en resa till Grekland, även om du befinner dig i Sverige.
 
Stig in genom dörren och låt dig förföras av dofterna från det öppna köket, där deras kockar förvandlar färska råvaror till klassiska grekiska favoriter som souvlaki, gyros och moussaka. Menyn är skräddarsydd för att tillgodose alla smaklökar, med både stora och små rätter som passar perfekt för att delas med vänner och familj.
 
För att komplettera din måltid erbjuder de ett urval av passande drycker, inklusive deras egenbryggda öl, Mythos, grekiska viner, ouzo och självklart även alkoholfria alternativ för de som föredrar det.
 
Njut av den avslappnade atmosfären med maritima detaljer och tavlor som för tankarna till de vackra vyerna i Grekland. Grekiska Grill & Bar ser fram emot att välkomna dig för en oförglömlig upplevelse av Grekland!
 
Som medlem hos Militum Respons får du 10 % rabatt på notan hos alla Grekiska Grill & Bar i hela Sverige! Visa upp ditt medlemskort vid betalning.

Våra partners

Militum Respons – Förmåner & rabatter för Säkerhetspersonal. Försvaret*, Polisen, Kustbevakning,
Tull & Räddningstjänst
* Inklusive medlemmar i Frivilliga Försvarsorganisationer

MILITUM APPEN

militarrabatt vitlogga
© 2021 MILITUM RESPONS. All Rights Reserved.